zondag 25 april 2010

Toast met auberginemousse

Bereiding:

Smeer de aubergine in met olijfolie en rooster hem onder de hete grill. Haal de schil er af en pureer het vrucht vlees met de geraspte kokos, en de fijn gehakte sjalot met de staafmixer fijn. Breng het geheel op smaak met de gemberpoeder en cayennepeper. Roer er de kwark en de tomatenketchup door. Wrijf de in driehoekjes gesneden geroosterde brood in met de uitgeperste knoflook, en besmeer deze met de mousse. Garneer het geheel met in plakjes gesneden olijven, en de peterselie.

Ingrediënten
1 klein aubergine
olijfolie
1 sjalotje
2 teentjes knoflook(uitgeperst)
25 gram geraspte kokosnoot
1 eetl. tomatenketchup
1 theel. gemberpoeder
zout
cayennepeper
2 eetl. kwark
sneetjes toastbrood(geroosterd)
gevulde groene olijven
peterselie

Geen opmerkingen:

Een reactie posten