dinsdag 13 april 2010

Nasi goreng redang

Bereidingswijze
Rijst volgens gebruiksaanwijzing gaar koken. In pan 4 dl water met Rendangmix al roerend aan de kook brengen. Quornstukjes toevoegen en afgedekt ca. 20 minuten zachtjes laten sudderen. Prei en wortel schoonmaken, wassen en heel klein snijden. In pan olie verhitten. Nasi gorengmix toevoegen en laten smelten. Prei en wortel toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend bakken. Rijst toevoegen en al omscheppend mooi bruin bakken en door en door heet laten worden.

Nasi goreng op vier borden scheppen. Quorn ernaast scheppen. Serveren met kommer en atjar tjampoer.

Ingrediënten voor 4 personen:
350 g langkorrelrijst,
1 bakje Rendangmix (80 g, Go-Tan),
2 pakjes Quornstukjes (á 175 g),
1 prei,
300 g winterwortel,
3 eetlepels olie,
1 bakje Nasi gorengmix (80 g, Go-Tan),

bron: mijn recepten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten