Bereiding
Verhit een klontje boter in een hapjespan, bak de ui 1 minuut en voeg dan de vleesreepjes toe. Roerbak ze 1-2 minuten en schep het vlees dan uit de pan. Snijd de champignons in plakjes en doe ze, samen met de gesnipperde knoflook, in de pan. Roerbak dit even en doe er dan de tomatenpuree bij. Roer goed door. Doe er dan de cognac bij, roer weer door en voeg de crème fraîche toe. Doe het vlees terug in de pan en breng op smaak met zout en peper. Roer er tot slot de peterselie door. Lekker met rijst en verse doperwten.
Ingrediënten
1 kleine ui in ringen
300 gram entrecote in reepjes
1 teentje knoflook
½ eetl. tomatenpuree
2 ½ eetl. cognac
75 gram champignons
4 eetl. crème fraîche
zout
peper
2 eetl. peterselie
boter
zaterdag 1 mei 2010
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten